Top online shopping sites of the world /
Reviews
Skolner - Top online shopping sites of the world » Online Services » Bloemen bezorgen en bestellen - Regiobloemist.

Bloemen bezorgen en bestellen - Regiobloemist.

Share:

https://www.regiobloemist.nl/

Wat betekent Regiobloemist?
Regiobloemist dankt zijn naam aan de woorden Regio en Bloemist. Met andere woorden, wij zijn uw complete bloemist voor elke regio.

Wij geloven in kwaliteit, service en 100% klanttevredenheid. We beloven onze klanten dat we elke dag ons best zullen doen om de kwaliteit van onze producten en persoonlijke service voor u te verbeteren. Als team willen we trots zijn op wat we elke dag doen, en we willen trots zijn op ons bedrijf.

Hoe werkt Regiobloemist?
Regiobloemist startte haar activiteit omstreeks 2006/2007 en heeft inmiddels vele honderdduizenden tevreden klanten die graag verse bloemen bij ons bestellen. Regiobloemist heeft een netwerk om u heen opgebouwd met betrouwbare partners om u de beste service en kwaliteit te kunnen bieden.

Via Regiobloemist.nl kunt u bloemen, planten en aanverwante producten bestellen en bezorgen door heel Nederland. Bestellingen komen van lokale bloemisten, rechtstreeks van de fabrikanten of via de Regiobloemist dekking zelf. Levering geschiedt door lokale bloemist of per post in onze speciale verpakking.

Internationale
Het partnerbedrijf World of Flowers BV doet alle leveringen buiten Nederland. Ook hier werken we samen met lokale bloemisten, kwekers en onze eigen kwekers. Momenteel bezorgt Regiobloemist.nl alleen voor Nederland, Regiobloemist.be in België en Regionsflorist.de in Duitsland.

Internetbeveiliging is belangrijk
Wij vinden uw online veiligheid erg belangrijk, daarom starten wij alle verbindingen via een SSL-certificaat. Voor de minder technische onder ons, SSL staat voor Secure Sockets Layer en wordt gebruikt om veilige elektronische transacties via internet uit te voeren. Daarom versleutelen en beschermen we je persoonsgegevens bij het plaatsen en bestellen van een cadeau (zo ben je ook bij het betalen in veilige handen).

https://www.regiobloemist.nl/