Top online shopping sites of the world /
Reviews
Skolner - Top online shopping sites of the world » Online Shops » ON24.fi Sisustustavaratalo - Sisustus ja huonekalut netistä. Laajin valikoima kalusteita.

ON24.fi Sisustustavaratalo - Sisustus ja huonekalut netistä. Laajin valikoima kalusteita.

Share:
https://www.on24.fi/

Miksi ostaa huonekaluja ja sisustustuotteita ON24 sisustustavaratalosta?
Ostimme kaikki huonekalut tavallisesta sisustustavaratalosta. Sähköinen kaupankäynti on kuitenkin yhä suositumpaa joka päivä.

Herää kysymys, miksi huonekaluja ostetaan yhä enemmän ON24.fi:stä? Mitä hyötyä meillä on asiakkaillemme?

Säästät aikaa ja hermoja.
Matka tavalliseen huonekaluliikkeeseen kestää kauan. Tietysti on ihmisiä, joille shoppailu ei ole ongelma, mutta monille se on ärsyttävä ja uuvuttava velvollisuus. Tutkimukset osoittavat, että ihminen viettää keskimäärin 5,9 tuntia huonekaluliikkeen ostoon ostaakseen yhden huonekalun. Kun huonekaluja tarvitaan lisää, istumapaikat lisääntyvät ja aikaa kuluu enemmän.

Kaupat ovat usein melko kaukana toisistaan, ja siirtyminen kauppakeskuksesta toiseen vie kymmeniä minuutteja arvokkaasta vapaa-ajastamme. Tunnit shoppailua uuvuttavat ja on vain halu saada uuvuttava ostoskierros nopeasti päätökseen. Siksi on helppoa ostaa huonekaluja, jotka eivät täytä odotuksiasi.

Toinen ja houkuttelevampi tapa löytää sopivia huonekaluja on sisustussuunnitteluun ja huonekaluihin erikoistunut verkkokauppa. ON24:llä voit tarkastella huonekaluvalikoimaa milloin tahansa poistumatta kotoa. Sinun ei enää tarvitse odottaa viikonloppua käydäksesi ostoksilla – Viron suurin tavaratalo ON24 on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa ja tarjoaa lyhyen yleiskatsauksen tarjolla olevista sisustustuotteista. Kun löydät hyllyt, kaapit, nojatuolin ja sohvan, puutarhakalusteet, valaisimet, matot, keittiökalusteet ja kodinkoneet ovat muutaman klikkauksen päässä - Ei ärsyttävää käytävillä juoksemista tai kauppojen välillä ajoa!

Täydellisten kalusteiden löytäminen lastenhuoneeseen ei myöskään ole ongelma, sillä koko perheen oikeiden kalusteiden valinta viihtyisässä verkkoympäristössä on helppoa. Myymälässämme sinun ei tarvitse jättää väsyneitä ja vihaisia lapsia leikkihuoneeseen - perheen pienimmät asiakkaat voivat valita oikean sängyn juuri silloin kun haluavat.

Kätevä ja edullinen kuljetus.
Kaikki tilatut kaapit, sohvat, nojatuolit, sängyt, patjat, pöydät ja tuolit tulee myös tuoda kotiin. Sopivimpien kuljetusratkaisujen löytäminen tavallisista liikkeistä vaatii aina ylimääräistä rahaa, aikaa ja tilaa. ON24:llä yritimme tehdä tilausten vastaanottamisesta mahdollisimman helppoa ja edullista.

Eri toimitustavoista voit valita mieleiseksesi. Isoja tavaroita tilattaessa on kätevintä tilata ne suoraan kotoa. Toisin kuin monet muut verkkokaupat, toimitamme tilaukset asiakkaillemme myös iltaisin, koska monet asiakkaat eivät malta odottaa tilauksen saapumista kotiin päivällä. Kuljettajan odottaminen ei vie paljon aikaa, koska olemme sopineet kanssasi etukäteen tarkimman kotiinkuljetusajankohdan.

Kotiinkuljetuksen lisäksi tilauksia on mahdollista noutaa myös jakelukeskuksestamme. Voit myös saada pienempiä tilauksia myyntiautomaattituotteista.

Mutta en voi koskea tai maistaa tuotteita ostaessani?!
Olet oikeassa, näin todellakin on, että verkkokaupan tuotteita on mahdotonta kokeilla tai koskea. ON24 Sisustustavaratalossa ymmärrämme, että joskus edes valokuvat eivät anna tarpeeksi tietoa huonekaluista. Voit kuitenkin nähdä kalusteet kotona tilauksen vastaanottamisen jälkeen ja jos et jostain syystä pidä niistä, voit aina palauttaa tilauksesi. Palautus on helppoa - ilmoita vain asiakaspalveluumme, tilaus otetaan sinulta, kaikki rahat palautetaan tilillesi tai vaihdetaan muihin tuotteisiin.

Toisaalta tavallisissa huonekaluliikkeissä suurin osa tuotteista tilataan myös luettelon mukaan, koska rajallinen myyntitila ei mahdollista suurta määrää tuotteiden varastointia myymälässä tai varastossa. Tästä syystä tavallisessakaan myymälässä ei ole takeita siitä, että asiakas voi koskettaa tilaamaansa sänkyä tai sohvaa joka kerta. Tavallisissa myymälöissä palautusprosessi on myös paljon monimutkaisempi prosessi - siihen lisätään jälleen toimituskulut, etkä ole varma, onko kauppa valmis ostamaan tuotetta, josta et pidä.

ON24 sisustustavaratalossa on laajin kalustevalikoima
Huonekalut vievät paljon tilaa, ja tavallisten liikkeiden myyntitilaa on rajoitetusti. ON24-verkkotavaratalolla ei ole tilanongelmaa, ja asiakkaan valinnanvapaus kasvaa merkittävästi. Sisustustavaratalossa ON24 on yli 70 000 erilaista tuotetta. Tämä tarkoittaa, että on järkevää aloittaa huonekalu- ja sisustustuotteiden etsintä myymälästämme osoitteessa www.on24.fi - näin suuresta valikoimasta todennäköisesti löydät juuri sinulle sopivat kalusteet.

Tuotevalikoimaa päivitetään päivittäin ja uusia tuotteita löytyy Uudet tuotteet -sivulta. ON24:n laajan tuotevalikoiman ansiosta voit sisustaa muodikkaasti ja yksilöllisesti kaikenlaisia tiloja: eteisen, olohuoneen, lastenhuoneen, makuuhuoneen, saunan ja kylpyhuoneen, kotitoimiston, työtilan, keittiön ja puutarhan.


Sisustustavaratalossa ON24 edulliset hinnat.
Alhaisten hintojen lisäksi meillä on jatkuvasti tarjouksia ja erikoistarjouksia. Olemme koonneet kaikki kampanjatuotteet tarjoussivullemme.

Kanta-asiakasohjelmamme tekee ostoksista ON24:ssä entistä halvempaa. Rekisteröitymällä kanta-asiakkaaksi saat säännöllisesti rahaa asiakastilillesi, jonka voit käyttää ostoksiin verkkotavaratalossa ON24. Lisäksi lähetämme säännöllisesti kanta-asiakkaillemme tietoa kampanjoista, uutisista ja muista kiinnostavista tarjouksista.

Tietysti tuotteita voi ostaa myös erissä, sillä isommat ostokset kannattaa maksaa pitkällä aikavälillä.

Muista myös, että tavallisesta kaupasta ostettaessa hinta ei rajoitu tuotteen hinnastossa olevaan hintaan, vaan sisältää myös kuljetuskulut, tuotteiden ja valintojen etsimiseen kuluvan ajan sekä taloudellisesti mittaamattoman hermojen kulutuksen. . . Jos asiakas asuu kauempana kaupungista, tavallisessa huonekaluliikkeessä käyminen ja oikean tuotteen löytäminen tulee entistä kalliimmaksi. On paljon halvempaa ostaa sisustustavaratalosta ON24.

Mitä muuta pitäisi pitää mielessä?
Vaikka huonekalujen ostaminen ON24-sisustustavaratalosta on kätevää, edullista ja turvallista, siinä on joitain eroja tavalliseen myymälään verrattuna.

Kun ostat huonekaluja verkosta, muista huomioida seuraavat asiat: Huonekalujen ostaminen on henkilökohtainen päätös, ja vain sinä tiedät mitä tarvitset. Koska huonekalut kestävät pitkään, mieti rauhassa tarpeitasi, vertaile eri malleja ja niiden värejä, materiaaleja ja uusien huonekalujen yhteensopivuutta sisustukseesi. Vahvista tilauksesi vasta, kun olet varma, että valitsemasi tuote sopii sinulle. Jos sinulla on kysyttävää huonekalujen valinnasta, ota yhteyttä tukipalveluumme.

Huomaa, että tuotteen kuvan väri tietokoneen näytöllä voi poiketa hieman todellisesta väristä. Jos olet epävarma värien yhteensopivuudesta, kysy aina lisätietoja. Pehmustettujen huonekalujen osalta asiakkaalle lähetetään pyynnöstä näytteitä verhoilumateriaalista värinvalinnan helpottamiseksi.

Mittaa aina tila, josta ostat oikeat huonekalut ennen tilaamista. Vertaa huoneesi vapaata tilaa tuotteen mittoihin ja varmista, että huonekalut sopivat valitsemaasi paikkaan.

ON24 sisustustavaratalo on turvallinen ja kätevä asiakkaille, ja mikä tärkeintä - auttaa säästämään arvokasta aikaasi. Voit tulla valitsemaan tarvittavat kalusteet juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Ei päänsärkyä pysäköinnin tai liikenneruuhkien suhteen! Tuotevalikoima on laajempi ja hinnat halvemmat kuin tavallisessa huonekaluliikkeessä. Toivotamme sinulle mukavia ostoksia tavaratalossa "Sisustussuunnittelu ON24"! :)

https://www.on24.fi/