Top online shopping sites of the world /
Reviews
Skolner - Top online shopping sites of the world » Online Shops » Meubels kopen? De mooiste meubels vind je bij Giga Meubel!

Meubels kopen? De mooiste meubels vind je bij Giga Meubel!

Share:

https://www.gigameubel.nl/

Geschiedenis
"Onthoud altijd om in slaap te vallen met een droom en wakker te worden met een doel"

Wij zijn al jaren marktleider op het gebied van industriële meubelen. Giga Meubel is ontstaan onder het motto "sky is the limit", en met dit idee openden we in 2012 onze eerste vestiging.

En nu?
Giga Furniture is gegroeid in de meubelindustrie. Onze grote kracht is dat wij onze meubelen in het buitenland ontwerpen, importeren, selecteren en/of vervaardigen. Hierdoor bieden wij een breed en divers aanbod van betaalbare luxe accommodatie.

Motto
"Wees niet bang om anders te zijn, wees bang om hetzelfde te zijn als alle anderen."

Het motto van Giga Meubel is om anders te zijn dan anderen in de meubelindustrie. De klant komt naar Giga Meubel omdat de meubels op de meubelboulevard niet meer prikkelend of inspirerend zijn. We combineren verschillende stijlen. Wij bieden industriële, new vintage, retro, lifestyle en urban chic meubelen. Dit zorgt voor een bijzondere combinatie en een unieke uitstraling die erg populair is.

Naam Giga Meubels
Waarom de naam Giga Furniture? We hebben een enorm aanbod aan verschillende (boven)stijlen die samen een unieke uitstraling bieden in verschillende woonruimtes in huis. Dankzij deze naam hebben we een enorme klantenkring gecreëerd en de nodige naamsbekendheid gecreëerd.

Missie
Wij dragen bij aan het creëren van een unieke, luxe en betaalbare leefomgeving.

Visie
"Onthoud altijd om in slaap te vallen met een droom en wakker te worden met een doel." "Wees niet bang om anders te zijn, wees bang om hetzelfde te zijn als alle anderen."

https://www.gigameubel.nl/