Top online shopping sites of the world /
Reviews
Skolner - Top online shopping sites of the world » Online Shops » URET - Exklusiva Klockor på Nätet.

URET - Exklusiva Klockor på Nätet.

Share:


https://www.uret.se/

Köp exklusiva klockor direkt online till ett pris som är 15-75 % lägre än i vanliga klockbutiker. Uret.se är den i särklass största webbutiken av designer- och märkesklockor i Skandinavien. Sedan början av 2006 har vi levererat klockor online till mer än 275 000 kunder och idag erbjuder vi 30 817 olika modeller, varav 5 736 seriemodeller från fler än 70 erkända klocktillverkare. Vi är mycket stolta över vår unika kombination av säker e-handel på internet, reducerade priser, ett brett utbud, snabb kundsupport och kvalitet. Alla klockor säljs med garanti och givetvis 100% original som i en vanlig butik. Vi är auktoriserade återförsäljare av flera märken av klockor som vi säljer, istället strävar vi efter att erbjuda marknadens lägsta priser.

Din klocka är mer än bara en klocka som visar tiden. Detta är ett tillbehör som hjälper dig att utstråla självförtroende, medvetenhet om stil och status. Om du behöver en snygg klocka från en känd designer eller en klassisk klocka från en av de största klocktillverkarna står vi till din tjänst. Du kan köpa klockor hos oss till rimliga priser, så ser vi till att de skickas till dig snabbt och säkert oavsett var du bor i Sverige. Många varumärken i vårt sortiment har varit närvarande i flera historiska ögonblick. När Sir John Hunts expedition först besteg Mount Everest, tog de alla på sig Rolex Oyster Perpetuals. När Charles Lindbergh flög över Atlanten på egen hand använde han Longines klockvinkel för att navigera. När amerikanska astronauter tog sina första steg på månen bar var och en av dem en Omega Speedmaster över en rymddräkt. Låt en av våra klockor sitta på din handled när du skriver din egen berättelse.

Ett attraktivt urval av klockor online till specialpris hittar du i vår avdelning med klockor REA. Klockor som finns tillgängliga och kan levereras omgående finns bland våra modeller i lager. Behöver du hjälp med att välja klocka kan du enkelt kontakta oss via mail eller telefon.

Köp klockor online
När vi började titta på nätet för 11 år sedan fanns det en osäkerhet bland våra kunder. Därför har vi sakta men säkert skapat vår webbutik för att du som kund ska känna dig helt trygg när du handlar. När du köper en klocka online genom oss får du mer än en klocka på posten, du får utöver bästa pris, inklusive öppet köp i 90 dagar, betalning på faktura efter leverans, lönsam delbetalning genom Swedbank, snabb och full försäkringsleverans för alla klockor, minst 2 års auktoriserad världsomspännande garanti på alla exklusiva märken och 2 års återförsäljargaranti på andra märken av klockor. Om du behöver extra säkerhet när du köper klockor av oss online kan du köpa vår utökade Uret Protection-garanti.

Vill du sälja din gamla klocka?
Har du redan en klocka som du vill byta ut mot en ny eller kanske en annan begagnad? Gå då till UretVintage - vår webbutik med vintageklockor. Genom UretVintage kan du byta din gamla klocka, sälja den direkt till oss eller låta oss sälja den till ett bra pris.

Om du har några frågor om att köpa klockor online, behöver du råd eller vägledning för att hitta klockan som passar dig? Kontakta då vår kundtjänst så hjälper vi dig.

https://www.uret.se/