Top online shopping sites of the world /
Reviews
Skolner - Top online shopping sites of the world » Online Shops » 24hshop.dk - Mobiltilbehør, Computertilbehør, Batterier til den laveste pris.

24hshop.dk - Mobiltilbehør, Computertilbehør, Batterier til den laveste pris.

Share:

https://www.24hshop.dk/

24hshop.dk - hvorfor betale mere end nødvendigt

24hshop.dk er en virksomhed, der tilbyder dig boligelektroniktilbehør til den rigtige pris. I vores netbutik finder du tilbehør til mobiltelefoner, computere, videospil, tablets, bærbare computere og hukommelseskort samt hjemme- og fritidsprodukter. Udover Danmark er vi også i Sverige, Norge (24hshop.no) og Finland (24hshop.fi).

24hshop.dk (24 se Sverige AB) blev etableret i Kalmar (Sverige) den 1. august 1992. Koncernen har desuden syv skobutikker. Det var først i 2004, at en netbutik blev lanceret, mens et hobbyprojekt lå i kælderen med en medarbejder.

Tanker om netbutikken har eksisteret i et stykke tid, men den dag vi hadede at mødes om den, aldrig før eller før, uden den dag ringer telefonen og sælgeren spørger os, om vi vil købe deres nye webbutikskoncept. "Det er skæbnen," sagde vi, "ja." Ingen vidste, at 24hshop.dk om otte år ville have 10 fuldtidsansatte (i alt ca. 50 ansatte) ud af 400.000 tilfredse kunder. Et bevis på, at god kundesupport, lave priser og hurtig levering værdsættes.

Grunden til at 24hshop.dk blev skabt var, at der ikke var butikker nok med tilbehør til hjemmeelektronik til en rigtig lav pris. Vores motto var og er i dag: "Hvorfor betale mere end nødvendigt?". Siden starten har 24hshop.dk vokset og udvidet sit sortiment ud over blot hjemmeelektroniktilbehør.

Kan du nu tænke på, hvordan du kan holde priserne så lave? Årsagen er, at vi køber store mængder direkte til den laveste pris i EU, Asien og Sverige. Vi sælger kun online, så vi slipper for dyre omkostninger som butiksplads, butiksindretning og personale.

Mens mange andre netbutikker bruger tredjepartslogistik (du har ikke dit eget lager, ingen distributører der sender direkte til kunden), så har vi alle vores produkter på vores eget lager, hvilket betyder at de produkter du har bestilt er på lager til omgående levering.

Alle er glade, og tilbagevendende kunder er det, der bringer os fremad. Vi er nemme at kontakte, fordi vi har åbent hver hverdag via e-mail, fax eller post.

Hvis du har nogle tanker eller spørgsmål, skal du ikke være bange for at kontakte os. Vi hjælper dig gerne med dine spørgsmål, da du er vigtig for os som kunde. Det er ikke sværere end at spørge dig selv, hvordan du vil behandles, og så får du et godt svar om, hvordan kundeservice skal være. Vi forsøger altid at få svar med det samme, senest 1 hverdag.

For os på 24hshop.dk er det vigtigt, at du som kunde skal være tilfreds og føle, at du virkelig har gavn af at handle hos os. Du handler trygt og ved, at prisen er den bedste og kvaliteten ikke dårlig.

Vi modtager gerne råd om, hvordan vi kan forbedre os, eller forhør dig om bestemte produkter, du ønsker i vores netbutik.

https://www.24hshop.dk/